Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

(1ον) - ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ



1ος ΜΥΘΟΣ : ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ " Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ" ΜΕΤΑΞΑΣ
6e6cbf1ef25e698c06d3667cc2432396_L
  



«Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικόν ό,τι είναι αληθές» (Διονύσιος Σολωμός) 

Προς αποκατάσταση της πραγματικής Ιστορίας αυτού του τόπου, που τόσο έχει κακοποιηθεί και διαστρεβλωθεί από τους μαρξιστές και τους συνοδοιπόρους τους (τους σαμαρόφρονες ψοφοδεξιούς της πεντάρας), θα αναφερθούμε στους μύθους και τις αλήθειες για την 28η Οκτωβρίου.
 
Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Μύθος 1ος: Το «ΟΧΙ» το είπε ο λαός κι όχι ο «φασίστας», «γερμανόφιλος» κ.τ.λ. Ι. Μεταξάς. Υπάρχει και μια παραλλαγή του μύθου: Ναι μεν ο Ι. Μεταξάς είπε το «ΟΧΙ», όχι όμως γιατί το ήθελε, αλλά γιατί… αναγκάσθηκε. Αλλιώς, θα τον ανέτρεπε ο λαός!

 greek-far-right_595

Η αλήθεια: Ο μύθος αυτός είναι γελοίος, η δε παραλλαγή του ακόμα πιο γελοία. Ασφαλώς το «ΟΧΙ» το είπε πρώτα ο Ι. Μεταξάς και εν συνεχεία το είπε και ο ελληνικός λαός. Αν ο Ι. Μεταξάς είχε πει «ναι» και μέχρι που να καταλάβουν οι Έλληνες τι ακριβώς συμβαίνει, οι Ιταλοί θα είχαν πλημμυρίσει την χώρα. 

Η αλήθεια είναι ότι χωρίς το καθεστώς της 4ης Αυγούστου και τον Εθνικό Κυβερνήτη Ι. Μεταξά, δεν θα υφίστατο 28η Οκτωβρίου και τΈπος του ’40 δεν θα γραφόταν ποτέ!

 

1 σχόλιο:

  1. Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 40 ΩΠΟΥ Η ΕΛΕΙΠΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΜΑΖΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΛΑΡΓΗΓΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΕΣ ΤΟ ΕΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΕΣ.
    ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΠΑΡ. ΟΛΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΑΔΡΑΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΣΟ (ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ.Α.) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΤΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ).
    ΙΣΩΣ ΤΟ ΟΧΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ, ΟΜΩΣ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΡΟΤΗ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ, ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου